OVA ŽENA SE UDALA ZA SVOG USVOJENOG SINA (22) PA GA POSLALA U DUŠEVNU BOLNICU: Kad mu je zatražila RAZVOD, on je...
Neobičan par, Foto: Printscreen/Instagram/chizhevskiy.deni_new

PAŽNJA

OVA ŽENA SE UDALA ZA SVOG USVOJENOG SINA (22) PA GA POSLALA U DUŠEVNU BOLNICU: Kad mu je zatražila RAZVOD, on je...

Kada je Danil saznao da supruga želi razvod, vratio se kući, plakao, tražio oproštaj i molio da se ne razvedu

Objavljeno:

Neobičan par iz Kazanja je već godinu i po dana u fokusu javnosti. Učiteljica pevanja (53) Ajsila Čiževskaja-Mingalim udala se za svog usvojenog sina (22).

Porodica joj je okrenula leđa zbog ovog postupka, ali ona je nastavila da deli svoj život javno sa novinarima i pratiocima. Verovala je u svetlu budućnost sa svojim suprugom, usvojenim sinom.

Mladenci su radili testove i pripremali se za rođenje deteta uz pomoć vantelesne oplodnje. Međutim, nedavno su usledile ozbiljne svađe, koje su znatno ugrozile odnos ovog neobičnog para. Isporstavilo se da je Danil otvorio profil na jednoj veb stranici gde pruža usluge razgovora, za novac, kao i da se vratio svojim porocima i različitim oblicima zavisnosti. Ajsila nije želela da pređe preko ovoga i podnela je zahtev za razvod braka.

Kada je Danil saznao da supruga želi razvod, vratio se kući, plakao, tražio oproštaj i molio da se ne razvedu. Ajsila nije imala srca, pa je povukla zahtev za razvod braka 2. maja.

Na društvenim mrežama se nedavno pojavio snimak ovog bračnog para ispred psihijatrijske bolnice, u rodnom Kazanju. Momak izgleda sveže, pa se stiče zaključak da je proces oporavka dobro prošao, ali Čiževskaja će i dalje biti uz njega kao podrška.

Za medije je izjavila: "Sa nama je sve u redu. Bilo je nekih problema, ali sve je rešeno. Svašta može da se dogodi kada ste u braku. Ima uspona i padova, svađa i pomirenja. To se zove život. Ako je sve u redu, nema emocija, onda ovo više nije život".

01:15

Mirjana Novakov objašnjava uslove za hraniteljske porodice

(Espreso/lepa i srećna/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.